Продавець Твій ШОП МЕГА корисних речей "Механік" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1694 відгуків
Мотоциклетні зеркала універсальніпоглянути

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (67) 370-77-06
ул. Б-Хмельницького 54, Сокаль, Україна
Кошик
твій МЕГА ШОП
Набір спецій для настоянки "Джин Карпатський" 130г. на 4л., фото 2

Набір спецій для настоянки "Джин Карпатський" 130г. на 4л.

120 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: Джин Карпацький
Набір спецій для настоянки "Джин Карпатський" 130г. на 4л.
Набір спецій для настоянки "Джин Карпатський" 130г. на 4л.Немає в наявності
120 ₴
+380 (67) 370-77-06
Київстар
+380 (67) 370-77-06
Київстар
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Набір спецій для настоянки "Джин Карпатський" від компанії "Старий Сокаль" - крафтові традиції.

Рецепт відшліфовано часом

Набір спецій, трав розроблений за унікальним рецептом, для приготування 4 літрів джину з домашнього дистиляту.

  • Вага 130 грам
  • Склад ялівець, коріандр, цедра лимона, мускатний горіх, імбир, бадьян, шипшина, аронія чорноплідна, горобина червона, малина, бузина.

Більшість інгредієнтів зібрано в екологічно чистому Прикарпатському регіоні.

Рецепт джину:

Набір спецій для джину в стилі "Джин Карпатський". Набір розрахований на отримання 7.5-10 літрів джину методом парової інфузії або 4 літрів джину методом мацерації (наполягання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

В ароматі скромний ялівець, вологий темний тайговий ліс, лаванда, троянда та земляний корінь. У смаку переважають спеції, що відводять нас до відтінків касії та невеликої кількості кардамону. Післясмак завершується квітково-земляним відтінком спецій з буквальним відтінком кмину та полум'яної апельсинової цедри. Післясмак довгий і помірно теплий.

Приготування джину методом настоювання (мацерації)

На все Вам знадобиться: 4-4.5 літрів дистиляту міцністю 45-50%; і цей набір спецій для джину.
Для початку готуємо настоянку.

  • Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо дистилятом міцністю 45-50% і настоюємо близько 10-14 днів у темному теплому місці. Струшуємо щодня.
  • Після відстоювання рідина фільтрується та розводиться чистою холодною водою до 30-35 градусів.
  • Розведена настойка заливається в дистиляційний куб, нагрівальний пристрій виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розведений дистилят - досить відібрати перші 50 грам голів.
  • Відбір «тіла» закінчується на 45% у струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвості, навіть мінімальні, домашній джин каламутніє.
  • Вимірюємо міцність одержаного продукту, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, ялівцева настойка міцніше во-ки, розведення нижче, ніж до 42 градусів повністю знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень. Пийте на здоров'я, пийте в міру.

Приготування джину методом парової інфузії за допомогою джин-кошика:

На все Вам знадобиться: 10 літрів розведеного дистиляту з міцністю 30% + цей набір спецій для джину і джин-кошик.
Приготування:

  • Подрібнюємо спеції у ступці (або на блендері). Достатньо порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
  • Засипаємо ретельно перемішані спеції у джин-кошик.
  • Заповнюємо дистиляційний дистилятом, попередньо розведеним до міцності 30%.
  • Починаємо перегонку за невеликої температури, щоб наші спеції прогрівалися поступово та рівномірно.
  • У процесі перегонки слідкуйте за рівнем флегми у джин-кошику. Не допускайте переливу флегми назад у куб. Зливайте вміст джин-кошика в ємність для відходів, використовуючи дренажний кран внизу. Цю процедуру можна буде повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
  • Перші 20-50 мл. отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найгірші ефірні олії ялівцю.
  • Основна фракція відбирається доти, доки градус у струмені не знизиться до 50%.
  • Надлишок хвостів буде призводити до помутніння джина при розведенні.
  • Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
  • Готовий напій має відпочити як мінімум тиждень.

Все, Ваш джин готовий, можете насолоджуватися дивовижним ароматом і смаком домашнього смачного джину.

Приготування джину методом настоювання (спрощений)

 

На все Вам знадобиться: 4 літрів дистиляту міцністю 45-50%; і цей набір спецій для джину.
Для початку готуємо настоянку.

  • Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо дистилятом міцністю 45-50% і настоюємо близько 14 днів у темному теплому місці. Струшуємо щодня.
  • Після двох тижневого відстоювання рідина фільтрується і відправляється ще мінімум на недільку у темне прохолодне місце "подихати".

Все продукт готовий до споживання. Справжні гурмани також застосовують дубові бочки для облагородженя продукту.

Споживай відповідально!

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Складможжевельник, кориандр, цедра лимона, мускатный орех, имбирь, бадьян, шиповник, арония черноплодная, рябина красная, малина, бузина.
УпаковкаДой-пак
Інформація для замовлення
  • Ціна: 120 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner